Kinnekulleträffen Online 2021 - KKO 2021

Kinnekulleträffen 2024
KKT 2024



Nyhet!!!
INBJUDAN - REGLER (E-tidning)

Nyhet!!
ONLINEANMÄLAN (Länk till vår onlineanmälan)

Onlineanmälan öppnar 2024-02-02


lördag 16 april 2016

Rättelse ang antalet föranmälda team - KKT 2016 har fått en ÄGG-donator!!!

Hej !

Vi var faktiskt minst 67 st föranmälda team igår, det är 63 team som betalt in och så har vi fyra fria starter (top tre från KKT 2015 och ett team från KKT 2014)

Det kan tom vara fler för vi tror inte vi ser de som betalade den 15/4, de dyker förmodligen upp på måndag på vårt konto!

Steénson ska bara beskära klart äppleträden så skall han jämföra listan med inbetalningar med listan med anmälningar - listan kommer nån gång under helgen!

Vi förlänger föranmälningstiden till den 20/4 - då skall anmälningsblanketten vara Steénson tillhanda och anmälningsavgiften skall vara betald (vi stämmer av inbetalningarna med anmälningarna på torsdagen)

Efteranmälningar på fredag/lördag på plats i Hällekis!


Vi har dessutom fått en äggdonator (äggen till äggmackorna ni kan köpa i vår kiosk i klubbstugan) - det är Mäjens Glass och Maräng från Håle/Grästorp som fixat detta.
Delar av tävlingsledningen/kiosksektionen (läs rioponken med fru) var där idag och glufsade i sig Mäjens gudomliga glass.

En bägare med choklad/rosmarin, kola/maräng, vanilj/chokladkross och choklad/mynta är en suverän start på en feskehelg (om man gillar choklad, det finns mååånga fler smaker..)

Sugen ?

http://www.majensglass.se/



Over and out !!

/tävlingsledningen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar